Vuokraamme lämmintä hallitilaa

Lämmintä toimistotilaa, hallitilaa ja varastotilaa

Vuokraamme Virroilla lämmintä hallitilaa. Hallissa voit säilyttää koneitasi tai harjoittaa pienimuotoista yritystoimintaa. Tällä hetkellä osa hallista on vuokrattu, mutta vapaata hallitilaa ja toimistotilaa on vielä. Halli sijaitsee osoitteessa Kotalantie 87, 34800 Virrat hyvien kulkuyhteyksien päässä Valtatie 23 varrella.

 

Hallista voit vuokrata itsellesi sopivan tilan yritystoimintaasi tai harrastustasi varten. Hallin sisäkatto on korkealla, joten siellä mahtuu tekemään monenlaista yritystoimintaa. Hallissa on korkeat ja leveät ovet, joista mahtuu ajamaan sisään isommallakin koneella. Hallin ympärillä on runsaasti tasapohjaista pihamaata, joka sopii vaikka varastoalueeksi. Hallitilaa voit vuokrata myös varastoksi.

Vuokraamme myös hallirakennuksessa sijaitsevia toimistotiloja yritysten käyttöön. Hallissa on käytettävissä myös hyvät sosiaalitilat kuten keittiö ja pukuhuoneet. Hallin vuokraamisesta vastaa Virtain Powerteam Oy. Tilojen vuokrauksesta voit kysyä lisää Jani Maijalalta puh. 044 073 3708.